بررسی وضعیت دكل های مخابراتی ؛
وجود دكل های اضافی ماكروویو در سطح تهران
به گزارش سرگرمی كامپیوتری مدیرعامل شركت ارتباط مشترك شهر با اشاره به میزان عقب ماندگی تهران درحوزه ارتباطات ثابت پهن باند، اظهار داشت: شاهد وجود دكلهای اضافی ماكروویو برای پوشش ارتباطات پهن باند بی سیم در شهر تهران هستیم.
به گزارش سرگرمی كامپیوتری به نقل از مهر، نشست بررسی وضعیت دكل های مخابراتی در سطح شهر تهران و ابهامات پیش رو بامداد امروز چهارشنبه در برج میلاد تهران با حضور نمایندگان شركت ارتباط مشترك شهر، عضو شورای شهر و نمایندگان وزارت بهداشت و سازمان انرژی اتمی اجرا شد.
در این جلسه فرهود كاظمی مدیرعامل شركت ارتباط مشترك شهر با اشاره به نقش این شركت بعنوان زیرمجموعه شهرداری تهران در بررسی وضعیت دكل ها و آنتن های مخابراتی در سطح شهر تهران اظهار داشت: بر اساس آمار اتحادیه جهانی مخابرات بیشتر از ۴۵۰۰ سایت رادیویی موبایل در سطح شهر تهران وجود دارد كه نسبت به هر هزار نفر جمعیت تهران این تعداد از كشورهای توسعه یافته بمراتب كمتر است.
وی اظهار داشت: الان در كشورهای توسعه یافته تعداد سایت های رادیویی به ازای هر هزار نفر بالاتر از یك و در كشوری مانند دانمارك نزدیك به ۲.۵ است اما در تهران این آمار حدود ۵۲ صدم اعلام می شود.
كاظمی با اشاره به اینكه از لحاظ زیرساخت های مخابراتی در مخابرات سیار چندان توسعه یافته نیستیم، اظهار داشت: بنا بر این است كه برای مثال در صورت ایجاد یك ترافیك سنگین در یك خیابان تهران، گاهی شاهد بروز اختلال در مكالمه و اینترنت می شویم.
وی با با اشاره به اینكه این مساله كه تهران تنها به هزار سایت مخابراتی نیاز دارد توهمی بیش نیست، اضافه كرد: در صورتیكه تنها هزار سایت موبایل در شهر تهران باشد، به ازای هر هزار نفر این شاخص به ۱۱ می رسد و كیفیت سرویس دهی افت می كند.
كاظمی اشاره كرد: در حوزه ارتباطات ثابت كه شامل ارتباطات بی سیم و كابلی می شود و سرویس هایی مانند ADSL، اینترنت فیبر و TDLTE را در بر می گیرد، برمبنای فاكتورهای اتحادیه جهانی مخابرات تعداد اشتراك ارتباطات پهن باند به ازای هر صد نفر ۱۲ درصد اعلام شده كه این شاخص در كشورهای پیشرفته بیشتر از ۳۰ درصد است و بنا بر این است كه شاهد اختلالات ارتباطی در این عرصه به سبب كمبود ایستگاه های مخابراتی هستیم.
مدیرعامل شركت ارتباطات مشترك شهر اشاره كرد: مشكل این است كه ما در تهران تنها در حوزه ارتباطات پهن باند بی سیم از نوع ماكروویو دارای دكل های اضافی هستیم و این دكل های مرتفع موجب بروز نابسامانی در مبلمان شهری در سطح تهران شده است، این در حالیست كه دكل های ماكروویو سال هاست كه در كشورهای پیشرفته دیده نمی شوند اما به خاطر ضعف ارتباطات ثابت كابلی این دكل ها همچنان در سطح شهر تهران وجود دارند.
وی اظهار داشت: ۹۰ درصد دكل ها در تهران از نوع ماكروویو است و این در حالیست كه در كشورهای توسعه یافته بستر ارتباطات ثابت به هیچ عنوان ماكروویو نیست.
كاظمی با اشاره به اینكه برنامه ریزی شهرداری برای ایجاد خیابان های تاب آور در دست انجام است، اظهار داشت: یكی از خاصیت های این خیابان ها علاوه بر تردد ایمنی پیاده، دوچرخه و سواره، موضوع زیرساخت های شهری است كه بحث ساماندهی سایت های مخابراتی نیز از این حیث در دستور كار قرار دارد.
وی تاكید كرد: برای رسیدن به این هدف، شهر تهران باید مجهز به داكت های مخابراتی و الكترونیكی باشد و فقدان زیرساخت لازم دراین زمینه الان موجب توسعه غیرمتوازن و ناپایدار در سطح شهر شده است، بنا بر این است كه بخش عمده ای از ترافیك دیتا بوسیله موبایل به شهروندان ارائه می شود و اینترنت فیكس ظرفیت خدمات دهی را ندارد و اپراتور مجبور می شود از دكل های ماكروویو استفاده نماید.
كاظمی با تاكید بر اینكه رسیدگی به وضعیت ساماندهی سایت های مخابراتی شهر تهران مطابق با مصوبه ساماندهی این سایت ها در سال ۹۱ و ضوابط مصوبه سال ۹۴ در كارگروهی با حضور نمایندگان شهرداری و سازمان های ذیربط همچون سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت، سازمان تنظیم مقررات بررسی می شود، اظهار داشت: در صورت تأیید این كارگروه، سایت های واجد شرایط مجوز اعطا می شود.
وی اظهار داشت: وجود سایت های غیرقانونی در سطح شهر تهران از نظر زیباسازی شهری و عدم رعایت شرایط نصب و استقرار، مربوط به سال های پیش از ایجاد این كارگروه بوده است و برنامه ما در سال ۹۸ این است كه تا آخر سال پرونده رسیدگی به این سایت ها خاتمه یابد و اپراتورهای ثابت و سیار برای توسعه شبكه شان باید مجوز خودرا از شركت ارتباط مشترك شهر دریافت نمایند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب