ابلاغ طرح امن سازی زیرساخت های حیاتی در قبال حملات سایبری

ابلاغ طرح امن سازی زیرساخت های حیاتی در قبال حملات سایبری

به گزارش سرگرمی كامپیوتری مركز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، طرح امن سازی زیرساخت های حیاتی را در قبال حملات سایبری تدوین و برای اجرا به تمامی دستگاه های اجرایی دارای زیرساخت حیاتی كشور ابلاغ نمود.


به گزارش سرگرمی كامپیوتری به نقل از ایسنا، هدف این طرح كه به تمامی دستگاه های زیرساختی كشور ابلاغ گردیده است، ارتقا امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات هر سازمان و پیشگیری از بروز اختلال در عرضه سرویس های حیاتی آنهاست.
در این باره رضا جواهری - رئیس مركز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری - اظهار داشت: مسئولیت امنیت سایبری در هر حوزه ی زیرساختی با بالاترین مقام آن دستگاه است و انتظار می رود برای جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی، طرح امن سازی زیرساخت های حیاتی در قبال حملات سایبری در هر دستگاه زیرساختی و واحدهای تابع آن با بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی دارای مجوز با قید فوریت، عملیاتی شود.
جواهری اضافه كرد: با عنایت به مخاطرات نوظهور در عرصه ی فناوری اطلاعات و ارتباطات، این طرح با بازبینی همه جانبه در نسخه ابلاغی اسفند ۱۳۹۲ با بیشتر از ۱۸ ماه كار مداوم، تحقیق، پژوهش، بررسی صدمه ها و توانمندی های سایبری و ارزیابی ظرفیت امنیت سایبری و صرف افزون بر ۷۲ هزار ساعت نفر كار تدوین نهایی و ابلاغ گردیده است.
وی خاطرنشان كرد: نسخه جدید طرح امن سازی زیرساخت های حیاتی در قبال حملات سایبری شامل الزامات امنیتی اولویت دار، نقشه راه اجرا و مدل ارزیابی بلوغ امنیتی است.
رئیس مركز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری اظهار داشت: این مركز با دریافت بازخوردهای مختلف از زیرساخت های حیاتی، بخش خصوصی عرضه دهنده ی خدمات افتا و همینطور متخصصان فنی این حوزه، نسخه ی بازبینی شده این سند را تدوین كرده است تا سازمان ها به سمت نظم بخشی و ساماندهی فعالیت های تضمین امنیت سایبری رهنمون شوند.
جواهری اظهار داشت: هدف از الزامات طرح امن سازی، جهت دهی راهبردی به فعالیت های ملی در حوزه ی امنیت سایبری زیرساخت ها و عرضه ی یك نقشه راه برای توسعه ی همزمان امنیت سایبری در بخش های مختلف است.
وی با اشاره به اهمیت مدیریت مخاطرات در طرح امن سازی زیرساخت های حیاتی در مقابل حملات سایبری اظهار داشت: مدیریت مخاطرات در این طرح امن سازی، فرآیندی مستمر است كه در آن تهدیدات و صدمه پذیری های موجود در یك سازمان شناسایی و ارزیابی می شوند تا با انجام اقدامات امن سازی، مخاطرات احتمالی سایبری مدیریت شوند.
بنا بر اعلام روابط عمومی مركز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، جواهری ضمن مقایسه این طرح با طرح امن سازی اسفند ۱۳۹۲ اظهار داشت: در طرح جدید به مدل بلوغ امن سازی توجه خاصی شده و برای اندازه گیری پیشرفت امن سازی، سطوح چهارگانه شاخص بلوغ در نظر گرفته شده است تا سازمان های دارای زیرساخت حیاتی بتوانند با سنجش سطح بلوغ امنیتی حوزه ی خود برای ارتقا آن تلاش كنند.
رئیس مركز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، اطلاعات موجود در هر دستگاه زیرساختی را جز دارایی ها و سرمایه های پرارزش خواند و اظهار داشت: اجرای دقیق طرح امن سازی زیرساخت های حیاتی در قبال حملات سایبری می تواند امنیت لازم را برای تولید و تبادل اطلاعات به وجود آورد.



1398/01/19
14:37:46
5.0 / 5
4754
تگهای خبر: خدمات , سرویس , فناوری , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
لینک دوستان سرگرمی كامپیوتری
مجله سرگرمی

pcfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سرگرمی كامپیوتری محفوظ است

سرگرمی كامپیوتری

فناوری اطلاعات و بازیهای کامپیوتری