صدها لایحه هوش مصنوعی در آمریکا بلاتکلیف مانده است

صدها لایحه هوش مصنوعی در آمریکا بلاتکلیف مانده است

به گزارش سرگرمی کامپیوتری، طبق یک ابزار ردیابی آنلاین، با وجود آن که دو ماه از آغاز ۲۰۲۵ میلادی گذشته، تعداد لوایح هوش مصنوعی  در آمریکا به ۷۸۱ مورد رسیده است.



به گزارش سرگرمی کامپیوتری به نقل از تک کرانچ، این ابزار که توسط شرکت «مولتی استیت» به کار گرفته شده، نشان داده است در ۲۰۲۴ میلادی ۷۴۳ لایحه هوش مصنوعی عرضه شده بود و که این امر امسال افزایش پیدا کرده است. قانونگذاران فدرال در سال ۲۰۲۳ میلادی کمتر از ۲۰۰ لایحه در رابطه با هوش مصنوعی عرضه کرده بودند.
برخی از لوایح تازه پیشنهاد شده عبارتند از پیشنویس قانونی H.B.۱۳۳۱ مریلند برای تنظیم توسعه و استفاده از هوش مصنوعی با ریسک بالا در تصمیم گیری ها، قانون وسیع مسئولیت مدیریت هوش مصنوعی تگزاس و قانون ماساچوست بر مبنای اجبار بیمه گران تأمین اجتماعی برای افشای استفاده از هوش مصنوعی جهت بررسی ادعاهای دریافت خسارت بیمه.
هرج و مرج در قانونگذاری را میتوان در درجه اول به عدم عملکرد در سطح فدرال منتسب دانست. تابحال کنگره برای تصویب یک چارچوب هوش مصنوعی که با قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا قابل مقایسه باشد، با چالش روبرو شده است.
دولت ترامپ هم تمایلی برای حکمرانی قدرتمند بر این فناوری ندارد. رئیس جمهور آمریکا در اواخر ماه ژانویه دستور اجرایی برای آژانس های فدرال صادر کرد و به آنها دستور داد توسعه هوش مصنوعی عاری از تبعیض ایدئولوژیکی را ترویج کنند که به رشد انسانی، رقابت پذیری اقتصادی و امنیت ملی منجر می شود.


منبع:

1403/12/19
11:29:37
0.0 / 5
42
تگهای خبر: آنلاین , شركت , فناوری , هوش مصنوعی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مجله سرگرمی

pcfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سرگرمی كامپیوتری محفوظ است

سرگرمی كامپیوتری

فناوری اطلاعات و بازیهای کامپیوتری
پی سی فان، دنیای سرگرمی و اطلاعات کامپیوتر در دستان شما، آخرین اخبار دنیای فناوری و بازی‌ها