رئیس پژوهشگاه فضایی ایران:
كارخانه نوآوری فضایی راه اندازی می شود
سرگرمی كامپیوتری: رئیس پژوهشگاه فضایی ایران اظهار داشت: پژوهشگاه فضایی ایران در شهر اصفهان و در نزدیكی دانشگاه صنعتی اصفهان فضای مناسبی را برای تاسیس كارخانه نوآوری در نظر گرفته است.
به گزارش سرگرمی كامپیوتری به نقل از مهر، حسین صمیمی امروز در گردهمایی شركت های دانش بنیان و استارت آپ های حوزه فضایی اظهار داشت: پژوهشگاه فضایی ایران تصمیم گرفته است كه در منطقه نوآوری حول دانشگاه شریف، ساختمانی را برای استقرار شركت های استارت آپ فارغ التحصیل و آماده ورود به بازار تخصیص دهد كه در كنار سایر شتاب دهنده ها و مراكز نوآوری مستقر در منطقه، به پشتیبانی از كسب و كارهای فضاپایه بپردازد.
وی افزود: پژوهشگاه فضایی ایران در شهر اصفهان و در نزدیكی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز فضای مناسبی را برای تاسیس كارخانه نوآوری حوزه فضایی در نظر گرفته كه بعنوان یك هاب مركزی در این منطقه به پشتیبانی از كسب و كارهای نوپا بپردازد. صمیمی با تاكید بر اینكه پژوهشگاه فضایی ایران به دنبال ایفای نقش كلیدی در توسعه كسب و كارهای نوپای حوزه فضایی است، گفت: گردهمایی شركت های دانش بنیان و استارت آپ های حوزه فضایی و برگزاری نشست های تبادل فناوری و نوآوری بستری مناسب برای شناخت بازیگران زنجیره ارزش صنعت فضایی كشور، شناخت توانمندی ها و ایده های خلاقانه آنان و نیز عرضه نیازمندی های كشور در حوزه فضایی است و گامی مهم برای توسعه صنعت فضایی كشور شمرده می شود.
وی ابراز امیدواری كرد كه برگزاری این رویداد نقطه عطفی در توسعه كسب وكارهای فضا پایه و در نهایت رشد اقتصاد فضایی در كشور باشد و اظهار داشت: این رویداد در حالی برگزار می گردد كه آمار و ارقام جهانی حكایت از رشد بیش از پیش اقتصاد فضاپایه در جهان دارد و شركت های نوآور با ارائه سرویس های جدید مبتنی بر داده های فضایی، نقش مهمی در رشد و توسعه این اقتصاد نوظهور دارند.
صمیمی اضافه كرد: پژوهشگاه فضایی ایران با تجربیات باارزش در حوزه طراحی و ساخت ماهواره های مخابراتی و سنجشی و نیز برخورداری از زیرساخت های آزمایشگاهی پیشرفته، می تواند حمایت های قوی از شركت های دانش بنیان و استارت آپ در حوزه فناوری فضایی به عمل آورد.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران اشاره كرد: پژوهشگاه فضایی ایران تابحال در انجام پروژه های طراحی و ساخت ماهواره با به كارگیری رویكرد مدیریت تحقیقات، با بیشتر از ۵۰ شركت دانش بنیان در حوزه مشاوره در طراحی و ساخت، همكاری به ارزش ۲۵ میلیارد تومان انجام داده و با وجود ۲۰ دانشگاه معتبر كشور در حوزه توسعه دانش فضایی و همین طور مشاوره در حوزه طراحی و توسعه، همكاری به ارزش حدود ۲۰ میلیارد تومان داشته است.
وی ادامه داد: پژوهشگاه فضایی ایران با برقراری تعامل با دستگاه های اجرایی نظیر وزارت جهاد كشاورزی، وزارت نیرو، وزارت كشور و سازمان برنامه و بودجه، شناخت خوبی از نیازمندی های این دستگاه های اجرایی در حوزه پایش محصولات راهبردی نظیر گندم، برنج و سیب زمینی، پایش منابع آبی و آمایش سرزمین كسب كرده كه این مسئله می تواند كمك قابل توجهی به شركت های استارت آپ حوزه خدمات برای ورود به بازار كند. صمیمی درباب خدمات فضاپایه پژوهشگاه فضایی ایران اظهار داشت: در طول سال قبل پژوهشگاه، فعالیت های منسجمی برای معرفی خدمات فضاپایه به دستگاه های اجرایی مختلف انجام داده است كه از بارزترین آنها می توان به ارائه نقشه های كاربردی از روند گسترش سیل و آگهی تشدید سیل در جریان بحران سیل فروردین ۹۸ اشاره كرد؛ در بحث برآورد خسارت سیل به كشاورزان، نقشه ها و آمارهای تولیدی پژوهشگاه مبنای پرداخت خسارت توسط وزارت كشور قرار داده شده است.
منبع: سرگرمی كامپیوتری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب