تركیه فیسبوك را جریمه كرد
به گزارش سرگرمی كامپیوتری سازمان حفاظت از حریم خصوصی كاربران در تركیه، فیسبوك را تحت تاثیر یك صدمه پذیری امنیتی كه به افشای اطلاعات كاربران این كشور انجامید، ۲۷۰ هزار دلار جریمه كرد.
به گزارش سرگرمی كامپیوتری به نقل از ایسنا، فیسبوك بعنوان بزرگترین شبكه اجتماعی جهان كه در سال های اخیر با فشارهای متعددی از جانب نهادهای دولتی و غیر دولتی بسیاری در سراسر جهان روبرو شده است، حالا به نظر می آید كه در تركیه هم به بن بست رسیده و برای صدمه پذیری امنیتی كه در دسامبر سال قبل منجر به افشای اطلاعات بالغ بر ۳۰۰ هزار كاربر اهل تركیه شد، به پرداخت یك جریمه ۲۷۰ هزار دلاری معادل ۱.۶۵ میلیون لیر تركیه محكوم شده است.
این صدمه پذیری در شبكه اجتماعی فیسبوك باعث شد كه تصاویر خصوصی ۶.۸ میلیون كاربر فیس بوكی در جهان كه پروفایل های شخصی ( private ) داشتند، به صورت عمومی در معرض دید عموم كاربران فیسبوك قرار بگیرد و به صورت كلی حریم خصوصی آنها در این شبكه اجتماعی بزرگ و معروف نقض شود.
حالا سازمان حفاظت از اطلاعات و حریم خصوصی كاربران در تركیه اخیرا اعلام نموده است كه فیسبوك تحت تأثیر صدمه پذیری و ضعف امنیتی كه در نتیجه سهل انگاری آن به وجود آمده است، باید مبلغی معادل ۲۷۰ هزار دلار یا ۱.۶۵ میلیون لیر تركیه را تحت عنوان جریمه به دولت این كشور پرداخت كند.
این سازمان همینطور در این خصوص اعلام نموده است از آنجاكه هیچ گزارشی در خصوص سوءاستفاده از تصاویر و اطلاعات شخصی كاربران فیس بوكی در تركیه منتشر نشده است، مبلغ جریمه بسیار كمتر از آن چیزی است كه باید باشد.
تقریباً اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی بود كه شبكه اجتماعی فیسبوك درگیر بزرگ ترین رسوایی در طول تاریخ خود شد، چونكه اخبار بسیاری در خصوص همكاری فیسبوك با یك مؤسسه تحقیقاتی به نام كمبریج آنالتیكا و افشای اطلاعات خصوصی خیل عظیمی از كاربران فیس بوكی منتشر گردید.
گزارش های منتشره نشان می داد كه اطلاعات بیشتر از ۸۷ میلیون نفر از كاربران فیسبوك در این همكاری به سرقت رفته و افشا شده است. بعد از آنكه وب سایت ها و رسانه های خبری بسیاری گزارش كردند كه شبكه اجتماعی فیسبوك در انتشار اطلاعات شخصی و خصوصی كاربرانش دست داشته است، مردم و منتقدان بسیاری فیسبوك را به خیانت در امانت و همكاری با نهادهای دولتی یا تحقیقاتی متهم كردند.
این شبكه اجتماعی به سرعت آماج حملات كاربران بسیاری در سراسر جهان قرار گرفت؛ بگونه ای كه تعداد كثیری از شركت ها و افراد معروف مبادرت به بستن و غیرفعال كردن صفحات مجازی خود در فیسبوك كرده و استفاده از این شبكه اجتماعی را ننگی برای دنیای مجازی توصیف كرده اند.
بعد از انتشار خبر رسوایی فیسبوك و نقض حریم شخصی كاربرانش، افراد مشهور و شركت های كوچك و بزرگ بسیاری مبادرت به حذف صفحه كاربری خود در این شبكه اجتماعی كرده اند تا بدین ترتیب، اعتراض خویش را نسبت به سهل انگاری فیسبوك نشان دهند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب