ربات های تامین كننده آب دردستوركار فیرا
سرگرمی كامپیوتری: تهران- رییس فدراسیون جهانی رباتیك (فیرا) اظهار داشت: ماموریت هایی با اهداف اجتماعی و انسانی مانند ربات های نجات دهنده و تامین كننده آب در دستور كار این فدراسیون قرار دارد.
به گزارش روز یكشنبه خبرنگار علمی ایرنا، پروفسور جكی بالتز كه از سال 2016 ریاست فیرا(FIRA) را برا عهده دارد با اشاره به نیاز برای مهارت های گوناگون در حوزه علم رباتیك، اضافه كرد: دانش های مختلف شامل مكانیك، الكترونیك، كامپیوتر، مدیریت پروژه و مدیریت همكاری در این حوزه نیاز است.
وی در مورد فعالیت های این فدراسیون جهانی اظهار داشت: تغییرات ساختاری زیادی را از آن هنگام پدید آوردیم كه به نظرم سبب شده است این مسابقات با شرایط بهتری برگزار گردد.
وی با تاكید بر اهمیت گسترش علم رباتیك در دانشگاه ها اضافه كرد: هرچند نخستین هدف فیرا توسعه ساخت ربات هایی با مهارت بازی فوتبال است اما اكنون قصد داریم در حوزه های دیگر مانند برنامه ریزی حركتی و فهم محیطی، ربات ها را بیازماییم و برای این منظور ربات های انسان نما را توسعه دادیم كه وظایف مختلف را می توانند انجام دهند.
رییس فیرا با اشاره به اینكه هدف نهایی توسعه طراحی و ساخت ربات ها جهت شركت در المپیك 2020 است اظهار داشت: این ربات ها باید در المپیك 2 سال آینده در مسابقات تیراندازی با انسان رقابت كنند؛ در كنار آن، ماموریت هایی با اهداف اجتماعی و انسانی مانند ربات های نجات دهنده و تامین كننده آب هم در دستور كار فدراسیون قرار دارد.
وی همینطور به توصیف هفدهمین دوره مسابقات بین المللی امیركبیر پرداخت و اظهار داشت: در این مسابقات كمپ پیشتاز فیرا (FIRA) را افزودیم كه با یك تیم چند ملیتی برای ماموریت های مختلف با هم همكاری می كنند.
'درمسابقه دیگر شركت كننده ها 3 ساعت برای حل مسله رباتیك وقت دارند و یك مسابقه تجاری داریم كه دانش آموزان باید طرح تجاری برای ساخت یك ربات عرضه كنند.'
وی با تاكید بر اینكه مهارت های گوناگون در حوزه علم رباتیك نیاز است اظهار داشت: علوم مكانیك، الكترونیك و كامپیوتر و همینطور مدیریت پروژهو طراحی سیستم قابلیت های گروه های مورد نیاز رباتیك است و دست یافتن ایمن سبب می گردد نوجوانان و جوانان از راههای متفاوت مشكلات خویش را حل كنند.
رییس فیرا با اشاره توسعه دانشگاه های نسل سوم در قرن بیستم اظهار داشت: علم رباتیك به توسعه دانشگاه ها و كاربردی كردن دانش بسیار كمك می نماید.
وی تصریح كرد: امروه پیشرفت های زیادی در زمینه تحقیقات هوش مصنوعی انجام شده و ماهیت انجام كارها تغییر كرده است زیرا خیلی از كارها با كامپیوتر انجام می گردد و ربات ها هم در آینده سهم بزرگی در بازار كار خواهند داشت.
وی در انتها به مسابقات بین المللی مسابقات فیرا (FIRA) اشاره نمود كه ماه اوت 2019 (مرداد 97 )در دانشگاه فنگ چیا تایوان ( Feng Chia) برگزار می گردد.
كمیته ملی رباتیك جمهوری اسلامی ایران (فیرا) و دانشگاه صنعتی امیركبیر با هدف ایفای نقش موثر در توسعه صنعت ساخت و توسعه ربات ها هفتمین دوره مسابقات بین المللی رباتیك دانشگاه صنعتی امیركبیر (فیراكاپ آزاد ایران) را با همكاری فدراسیون جهانی رباتیك فیرا (FIRA) از 11 تا 15 اسفندماه 1396 برگزار می نماید.
این مسابقات با عنوان فیراكاپ آزاد ایران (AUTCup 2018) در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی میزبان علاقمندان است و از میان 10 رشته مسابقات رباتیك، 6 لیگ مربوط به بخش دانش آموزی، 4 لیگ برای مسابقات بخش دانشجویی است و تمام شاخه های رباتیك، اتوماسیون و هوش مصنوعی را در بر می گیرد.
مسابقات فیراكاپ آزاد ایران مرحله انتخابی مسابقات جهانی رباتیك فیرا 2018 بوده و تمام علاقمندان به حضور در این رقابت مهم بین المللی باید در مسابقات فیراكاپ آزاد ایران حضور داشته باشند.
هدف این جشنواره به كارگیری ربات ها در صنعت و جامعه است و در این دوره از مسابقات تلاش شده به مباحث مهمی از خلاقیت، نوآوری و فناوری در حوزه رباتیك و هوش مصنوعی در سنین مختلف پرداخته شود.
مسابقات جهانی رباتیك فیرا (FIRA) همه ساله در یكی از كشورهای جهان و به همت فدراسیون جهانی رباتیك فیرا برگزار می شود و عرصه ای برای به چالش كشیدن نسل جوان و محققان در زمینه ربات های متحرك خودمختار است. بیست و سومین دوره این مسابقات در سال 2018 و در اوایل ماه اوت (مرداد) در دانمارك برگزار می شود.
فدارسیون جهانی رباتیك فیرا در چهار بخش اصلی و با رویكرد كاربردی و صنعتی ربات ها فعالیت می كند. برگزاری كنفرانس بین المللی رباتیك و هوش مصنوعی همه ساله همزمان با برگزاری این رویداد مهم جهانی، نشان از نگاه ویژه این فدارسیون به مباحث مهم علمی و كاربردی است.
9031*9157**1440
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب