موضع گیری آلمان بر ضد شركت های فناوری چین
وزارت اطلاعات آلمان به مصرف كنندگان محصولات فناورانه اخطار داده كه به دلیل نگرانی های امنیتی از خدمات و محصولات شركت های فناوری چین استفاده نكنند.
به گزارش سرگرمی کامپیوتری به نقل از آسوشیتدپرس، بعد از آنکه دولت آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به بهانه نگرانی های امنیتی همکاری با شرکت های فناوری چینی را محدود کردند حالا آلمان هم به جمع آنها پیوسته است. این در شرایطی است که کارشناسان مستقل تصریح کرده اند هدف اصلی از اعمال این محدودیت ها پیشگیری از موفقیت چین جهت حضور در بازارهای جهانی است.
وزارت اطلاعات آلمان در گزارش امنیتی سالانه خود که تازه انتشار یافته مدعی شده انتشار اطلاعات شخصی در نرم افزارهای شرکت های پرداخت آنلاین چینی و هم در خدمات سایر شرکت های فناوری چینی باعث خواهد شد که این اطلاعات به دست دولت این کشور بیفتد. این در شرایطی است که بر مبنای افشاگری های ادوارد اسنودن پیمانکار سابق کاخ سفید دولت آمریکا هم اطلاعات کاربران گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک و غیره را سرقت می کند.
در این گزارش شرکت های فناوری مشهور چین مانند نتسنت، علی بابا و اپلیکیشن ها و نرم افزارهای مختلف عرضه شده توسط آنها و زیرمجموعه های آنها متهم به سرقت اطلاعات کاربران آلمانی شده اند.
توماس هالدنوانگ رئیس وزارت اطلاعات آلمان هم در این مورد گفته است: آلمانی ها نباید داده های خویش را در اختیار شرکت های چینی قرار دهند، چونکه این اطلاعات بر مبنای قوانین چین تحویل دولت این کشور می شود. بنابراین مشتریان آلمانی خدمات شرکت های فناوری چینی در صورت سوء استفاده پکن از داده های مورد اشاره نباید شگفت زده شوند.
منبع: سرگرمی كامپیوتری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب